Oct 24 2018

Кой модел женска риза е подходящ за мен?

women shirtsПродължителното скитане по магазините Ви е дотегнало ? Нуждаете се от нова дамска ризка и не сте в състояние да си закупите вид, подходящ за Вас? Ето няколко хубави съвета по какъв начин ефективно да извършите правилния избор.

Комбинация с панталон: в този случай притежавате няколко различни варианти в зависимост от модела на панталона. Ако панталоните са тесни, вид клин или вид цигара ризката несъмнено е желателно да е вталена или тясна като вид.

В конкретния случай е възможно да е раздвижена с любопитен аксесоар в случай, че самата риза е по-скромна и по този начин да допринесете и внимание в дрехите си. В случай, че пък панталоните са широки като вид несъмнено ползвайте по-голяма ризка. това комбиниране е подходящо за жени с големи размери.

Съчетаване на пола с риза: Заради много различните кройки на поли щем не щем трябва да съобразим и ризката с тях. Главното правило в този случай/ като и за панталоните/ важи и тук – приличен, втален модел пола заедно със същия вид риза. Поли тип молив и прилепнали поли е хубаво да се комбинират точно с ризка по тялото за да не стане асинхрон в цялостната визия. Цветово наистина няма от какво реално толкова да се притеснявате – черна пола до коляно може спокойно да се съчетае практически с абсолютно всеки цвят женска ризка. В последно време модерни са бледо цикламените нюансите както и различните багри на бордо цвят. В случай, че не Ви се рискува вземете класически метод – бяла риза и чисто черна пола.

Дамската риза се вписва също така правилно в съчетаване и с костюм от две части – комбинация от жакет и панталон или пола. Повечето дами го предпочитат като ежедневен работен костюм още повече за ежедневни контакти с партньори и клиенти.

Един елегантен трик, способен да се приложи е употребата на допълнителни принадлежности. Само една свежа брошка, шалче или пък може и по скромно колие е възможно да разчупи Вашата Визия и ако използвате да кажем риза с един цвят.

Не е нужно да имате доста цветове ризи в този случай, а единствено правилният аксесоар. В случай, че моделът е по-свободен безпроблемно носете брошка или пък друг накит с нескъпоценен камък като пример. На по-втален модел ползвайте многоцветни шалове за да придавате необходимото внимание именно на разчупващия дизайна спомагателен елемент. Точно така с няколко различни цветове ризка и малко на брой добре подбрани елемента имате възможност да направите доста варианти без да се влагат огромни разходи. Един важен съвет – изпробвайте. Не си определяйте вие сами граници на външния вид. Хората около вас ще отбележат усърдието Ви и ще сте оценени подобаващо.

Вижте още: дамски дрехи на ниски цени


.