Украсяване за стая – направи си самостоятелно

home decoration
Всеки знае как дори една малка промяна на стена (малка снимка, картина и може би дори стенен часовник) може да промени изгледа на абсолютно цялото помещение. Искам да ви кажа един много лесен метод да си направите чудесна стенна украса. Украса, която не може спокойно да си закупите от магазините, но която ще предизвика погледите на Вашите гости и ще допринесе усмивки в близките Ви.
Какво ще е нужно за изработката?
Вземете си едно парче чисто бял картон, голямо листо от стайно или на друго растение (с големината на картона), хартиено тиксо и спрей с цвят – златно, червено, синьо – следвайки цвета на интериора на помещението.
Но как се извършва настоящата хубава идея направи си самостоятелно? Не се притеснявайте, не е скъпо и никак трудно, имате нужда от няколко обикновени дреболии. И да Ви липсват, не са много скъпи.
Нанесете картона върху найлон или парчета вестник, да не се изцапа отдолу, докато използвате спрея. Използвайте хартиеното тиксо и залепете края на картона, създайте рамка. Поставете листо върху картона, дръжте го здраво и пръснете със спрея. Боята изсъхва и премахвате листото. Хубаво премахнете тиксото от хартия и изчистете останките от боя под него, ако има такива.
Готово! Поставете Чисто новата си красива картина в красива картинна рамка и имате свежа и много оригинална промяна за стена. Закачете я в кухнята, хола или където решите, че е удобно. Където и да я окачите, значително ще поднови стаята и всеки, влизащ в нея.
Бихте могли да се занимавате с децата, докато изработвате заедно с тях тази красива идея за къщата или да я сътворите като подарък за рожден ден примерно.


Comments are closed.

.